Αθλητικές Εκδηλώσεις

Πληροφορίες για τις Αθλητικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος, όπως ποδοσφαιρικοί αγώνες, επιδείξεις τοξοβολίας, αγώνες στίβου κ.α. στο Γκράτζειο Αθλητικό Κέντρο Ελαφοτόπου και όχι μόνο.

DSC03107Ο Αθλητικός Όμιλος Ελαφοτόπου δραστηριοποιείται και στην τοξοβολία. Σε συνεργασία με τους έμπειρους τοξοβόλους Στέφανο Κικόπουλο και Παναγιώτη Μάγκο, διοργανώνει ετησίως επιδείξεις τοξοβολίας. Σε αυτές, διδάσκονται τα βασικά της τοξοβολίας σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μερικές βολές.

 

Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012 ξεκινάει η 14η Πανζαγορισιακή Συνάντηση Ποδοσφαίρου στο Ζαγόρι, με 6 ομάδες να αγωνίζονται σε τρεις αγώνες στα γήπεδα Τσεπελόβου, Ασπραγγέλων και Ελαφοτόπου. Ο Αθλητικός Όμιλος συμμετέχει για 14ο έτος στην διοργάνωση και για 4ο έτος ως συνδιοργανωτής και πάροχος γηπέδου. Φέτος θα λάβουν χώρα 4 αγώνες στο Γκράτζειο Αθλητικό Κέντρο Ελαφοτόπου.
Φέτος συμμετέχουν 14 ομάδες και οι αγώνες γίνονται σε 4 γήπεδα.. Οι όμιλοι και το πρόγραμμα έχουν ως εξής:

Την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2011, πραγματοποιήθηκε στο Γκράτζειο Αθλητικό Κέντρο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας Εφήβων του Α.Ο.Ε. και ομάδας προσκόπων που επισκέπτονταν την περιοχή. Η ομάδα Εφήβων του Α.Ο. σε αυτή την ποδοσφαιρική συνάντηση εκπροσώπησε τον Δήμο Ζαγορίου, από τον οποίο άλλωστε και είχε προγραμματιστεί ο αγώνας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα παιχνίδι-γιορτή σε εξαιρετικό κλίμα.

Την Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011, παράλληλα με την έναρξη της Επίδειξης Τοξοβολίας στο πλαίσιο των Ε' Γκρατζείων (2011), έλαβε χώρα και η σύσταση της παιδικής ομάδας του Αθλητικού Ομίλου Ελαφοτόπου, παράλληλα με την πρώτη της επίσημη προπόνηση. Ο Πρόεδρος του Α.Ο., κ. Ηρακλής Τζόκας, παρουσίασε την εξέλιξη αυτή στους παρευρισκόμενους στην Επίδειξη Τοξοβολίας, τονίζοντας ότι τώρα πια ο Ελαφότοπος ως χωριό αλλά και ο Αθλητικός Όμιλος ως σωματείο αποτελούν μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που διαθέτει πλήρη παιδική ομάδα. Η παιδική ομάδα του Ελαφοτόπου αποτελείται από παιδιά από την ηλικία των 6 μέχρι και την ηλικία των 15, με το μεγαλύτερο μέρος της να αποτελείται τελικά από παιδιά κάτω των 10.

Η ανδρική ομάδα του Α.Ο.Ε.Ο Αθλητικός Όμιλος Ελαφοτόπου με χαρά συμμετέχει και φέτος, για 13ο συνεχόμενο έτος, στην Πανζαγορισιακή Συνάντηση Ποδοσφαίρου ή οποία διεξάγεγται και φέτος στο Ζαγόρι. Το τουρνουα ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου 2011 και θα λήξει με τον τελικό, στις 14 Αυγούστου 2011. Το πλήρες πρόγραμμα όλων των αγώνων (και οι τοποθεσίες στις οποίες διοργανώνονται) έχει αναρτηθεί στο πρόγραμμα του Α.Ο. Ελαφοτόπου, απ'όπου και μπορείτε να το συμβουλευθείτε.